Fara Anxietate si Fara depresie - aplicatii pentru smartphone si tableta

Fara Anxietate®                            Fara Depresie®

Sunt singurele aplicatii pentru smartphone si tableta destinate celor care au stari de anxietate (cu sau fara atacuri de panica) sau stari de depresie (de intensitate usoara spre moderata). Extrem de simplu de utilizat, in aproape orice situatie sau moment si intotdeauna la indemana, aplicatiile Fara Anxietate® si Fara Depresie® sunt un ajutor intotdeauna aproape de tine!

Prin utilizarea acestor aplicatii de psihologie, faceti Primul Pas spre a va imbunatati starea psihica si fizica. Veti invata cum sa vedeti altfel lucrurile, sa va bucurati din nou de viata; informatiile cuprinse in aplicatii, ghidurile audio, tehnicile si indrumarile va vor fi de un real ajutor.

Ca psiholog clinician cu experienta, m-am intalnit adeseori in cariera mea cu persoane ce sufera de anxietate sau depresie, si stiu cat de neplacute sunt aceste stari si cat de mult influenteaza ele viata si activitatea celor ce sufera din cauza lor.

Am dezvoltat aceste aplicatii de psihologie ca niste instrumente dedicate acestor persoane, instrumente care le vor ajuta sa inteleaga si sa gestioneze mai bine starile de anxietate si depresie. Ele inglobeaza cele mai potrivite si moderne abordari psihoterapeutice si au fost concepute sa poata fi usor integrate intr-o abordare complexa, alaturi de alte solutii (tratament medicamentos, psihoterapie etc).

Cu alte cuvinte, utilizarea aplicatiilor Fara Anxietate® si Fara Depresie® nu exclude un tratament medicamentos sau psihoterapeutic, ci functioneaza foarte bine alaturi de acestea, daca este cazul, sau separat, in functie de situatie.

Cred cu adevarat ca utilizarea aplicatiilor va contribui cu adevarat la scaderea starilor neplacute si va aduce o imbunatatire a starii generale. Prin utilizarea aplicatiei potrivite (Fara Anxietate® de catre persoanele care au stari de anxietate sau atacuri de panica si Fara Depresie® de catre persoanele ce sufera de stari depresive), veti intelege cu ce va confruntati, care sunt cauzele starii, ce puteti face pentru gestionarea acesteia si pentru a va imbunatati functionalitatea.

Beneficii suplimentare ale utilizarii aplicatiilor Fara Anxietate®  si Fara Depresie®

Prin intermediul acestor aplicatii, veti face parte dintr-un program mai larg ce urmareste imbunatatirea starii emotionale, fizice si psihice. Veti avea acces la ultimele informatii (verificate, autentice si profesioniste) legate de sanatatea psihica, dar si la update-uri ale aplicatiilor, pentru a fi la curent cu ultimele descoperiri sau evenimente (cursuri, workshopuri).

Utilizarea aplicatiilor Fara Anxietate® si Fara Depresie® este un inceput, pentru care Va Felicit! Prin tot ceea ce facem, incercam sa fim Alaturi de tine!

 

Aplicatiile prezentate NU inlocuiesc un consult sau un tratament de specialitate. Ele NU pot fi utilizate ca metoda de diagnosticare. In unele cazuri, este recomandata si necesara colaborarea cu specialisti in domeniu sau combinarea cu metode psihoterapeutice.

* Ambele aplicatii sunt disponibile prin Google Play

* Informatii suplimentare puteti obtine completand formularul online, trimitand un email la contact@psihologultau.net sau sunand la 0745074845 – psiholog Valentin PESCARU

Lucram la îmbunătățirea aplicatiilor noastre. În curând vom lansa versiunea modernizată.

[dt_sc_button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=io.appery.project240094″ size=”small” target=”_blank” ]Vezi aplicatia Fara Anxietate®[/dt_sc_button]
[dt_sc_button link=”https://play.google.com/store/apps/details?id=io.appery.project300103″ size=”small” target=”_blank” ]Vezi aplicatia Fara Depresie®[/dt_sc_button]google-play
* Oferite prin intermediul Google Play