[dt_sc_full_width first]

[/dt_sc_full_width][dt_sc_full_width id=”column_data” class=”landing-psihologultau1″ first]

ÎNVAȚĂ SĂ FII

DIN NOU LIBER

Fără anxietate este un program ce combină cele mai cunoscute
abordări psihoterapeutice (cognitiv comportamentale, integrative,
psihanalitice) cu cele mai eficiente tehnici (de respirație, de relaxare
corporală, de meditație etc.) și se adresează atât cauzelor cât și
simptomelor anxietății (atacurile de panică)

Înscrie-te aici!

[/dt_sc_full_width][dt_sc_full_width first]

[/dt_sc_full_width][dt_sc_full_width first]

„In urma cu mai putin de un an ma aflam intr-o perioada destul de dificila din viata mea, in care stresul acumulat dupa o serie de evenimente solicitante ma epuizase emotional, mental si fizic. Astfel, am considerat ca inceperea sedintelor de terapie nu mai suporta amanare, iar dupa o intensa documentare am gasit si partenerul potrivit pentru aceasta noua etapa: dna. psiholog Raluca Ignat.
A fost cea mai buna decizie pe care am luat-o vreodata!
In ultimele luni pot sa spun ca am depasit bariere si probleme de care nu imi imaginam ca ma voi elibera vreodata. Cu intelegere si rabdare dna. psiholog m-a ajutat sa identific modelele de comportamente distructive care au stat la baza perioadelor dificile din viata mea, precum si evenimente din istoria familiei care au contribuit la crearea unor tipare distructive. Insa, cel mai important, m-a invatat cum sa schimb aceste tipare distructive si sa le inlocuiesc cu unele pozitive si sanatoase.
In mai putin de un an, sedintele alaturi de dna. Raluca Ignat au influentat pozitiv aproape fiecare aspect al vietii mele!”
„In urma cu 6 luni am trecut printr-o perioada groaznica( anxietate, atacuri de panica, frica) si navigand pe facebook am vazut clinica Serenity care mi-a atras atentia ca vineri seara se tin terapii de grup pe tema anxietatii. De cand am inceput terapia de grup coordonata de Raluca Ignat mi-am revenit. Am invatat sa gestionez starile, cum sa respir cum sa fac meditatie ghidata. Atmosfera, oamenii si chiar pretul sunt extaordinare. Recomand aceste terapii de grup si multumesc Ralucai pt tot ce m-ai invatat.”
„Buna ziua tuturor,
Am venit la Clinica Serenity pentru ca treceam printr-o perioada dificila a vietii mele si mi-am dat seama ca situatia in care ma aflam nu o puteam depasi singura.
Cu ajutorul specialistilor Clinicii Serenity in special al dnei psiholog Raluca Ignat, prin programul Fara Anxietate si cu ajutorul meditatiilor ghidate mi-am adunat puterile si cu mintea clara si inima linistita incerc sa ma bucur cu adevarat de viata.
Meditatia ghidata m-a ajutat sa traiesc in prezent, fara sa ma mai agat de trecut si nici sa mai proiectez viitorul intr-o lumina sumbra.
Ma ajutat sa devin constienta de gandurile mele, care de cele mai multe ori mi-au creat niste scenarii negative, si sa le opresc.
Recomand cu caldura Clinica Serenity unde veti incepe o calatorie spre cunoastere si liniste interioara.”

[/dt_sc_full_width][dt_sc_full_width id=”column_data” class=”landing-psihologultau2″ first]

[res_map address=”Piata Alba Iulia nr.8, bloc 17, Bucuresti” description=”Psihologul Tau{br} Telefon:0745074845 ” directionstext=”” icon=”blue” color=”classic” pancontrol=”no” scalecontrol=”no” typecontrol=”no” streetcontrol=”no” zoom=”16″ zoomcontrol=”no” draggable=”yes” scrollwheel=”no” width=”100%” height=”350px” maptype=”roadmap” popup=”yes” center=”” refresh=”no”]

[/dt_sc_full_width]